RESILIO EVENEMENTEN

Op deze pagina vind je een overzicht van alle (online) evenementen georganiseerd vanuit RESILIO. Het doel van deze evenementen is om de bewoners uit de vijf buurten (Oosterparkbuurt, Indische Buurt, Rivierenbuurt, Slotermeer en Kattenburg) zo veel mogelijk te betrekken bij de ontwikkelingen van een grijs dak naar een mooi en duurzaam blauw-groen dak!

27 JUNI – BLAUW-GROENE DAKEN TOT DE VERBEELDING BRENGEN IN SLOTERMEER!

Slotermeer krijgt binnenkort haar eerste echte innovatieve blauw-groene daken! Tijdens een schilderworkshop en infomiddag voor jong en oud bij het Van Eesteren Museum gaan we op zondag 27 juni (14.00-17.00u) blauw-groene daken tot leven brengen. Dit doen we onder leiding van de Amsterdamse beeldend kunstenaar Jeroen Fransen. Tijdens deze middag worden natuurlijk ook al je vragen over blauw-groene daken beantwoord en hoor je waarom ze zo goed zijn voor de stad. Lees hier meer informatie over het event.

De workshop wordt georganiseerd in samenwerking met The Bookstore Project, speciaal voor mensen uit het blauw-groene pand en uit de buurt. Er zijn maar beperkt aantal plekken beschikbaar voor de workshop, dus meld je snel hier aan!